OMRÅDEN

Områden för Flyttstädning

Vi vet att en flytt innebär mycket arbete och alla vill fokusera på sitt nya boende. Överlämna det gamla till oss så kan du lugnt fokusera på ditt nya. Vår professionella personal tar hand om ert objekt och ser till att både du och dom nya ägarna blir nöjda, därför erbjuder vi våra kunder en Kvalitetsgaranti.

Kvalitetsgarantin innebär att vi tar på oss ansvaret gällande er flyttstädning på samma sätt som ni städat själva skall den nya ägaren vara nöjd med resultatet.

Vi arbetar runt om i hela Halmstad kommun, men även i Falkenberg, Hyltebruk,Laholm, Båstad, Ljungby, Markaryd, Örkelljunga samt Ängelholm

Nedan kan ni se fler orter vi utför flyttstädningar i, självklart städar vi överallt inom dem kommuner vi arbetar i.

Ullared, Okome, Vessigebro, Skrea, Heberg, Årstad, Abild, Slöinge, Getinge, Steninge, Haverdal, Vilshärad, Frösakull, Tylösand, Harplinge, Kvibille, Slättåkra, Oskarström, Torup, Simlångsdalen, Lidhult, Knäred, Mellbystrand, Förslöv, Vejbystrand m.fl.

 

Tveka inte att maila eller ringa oss om ni har några frågor, vill ha ett offertförslag eller liknande. Vi hjälper gärna dig!

Klicka på Offert och fyll i formuläret så levererar vi en gratis Offert på mailen innan 24 timmar, med ett städschema där du ser vad som ingår.

Du når oss på tel 035-66077

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!